TeamCaptain.png

Team Captain/Projektledare sökes

Vill du vara med och utmana och utveckla integrationsbranschen? Vi söker nu en projektledare och Team Captain för vår fortsatta resa. Målet är satt, visionen är klar. Spänn fast dig, håll i dig, för nu kör vi. Här får du chansen att arbeta med de bästa. För att tillsammans leverera enastående, öppna integrationslösningar åt våra nationella och internationella kunder, ledande aktörer i bland annat modeindustrin, bankvärlden, mediebranschen och fordonsindustrin.

Vi söker en driven och engagerad projektledare som trivs i en miljö som erbjuder en mångfald av kundprojekt, med teknik i framkant och spännande dynamiska kunder i en internationell miljö. I rollen ingår även att vara Team Captain för vårt ena leveransteam. I det ligger personal- och leveransansvar för 5-10 kundnära integrationsspecialister.

Tjänsten som projektledare innebär att du har det övergripande ansvaret för planering, genomförande och uppföljning av våra kundprojekt. Du koordinerar projekten mellan kund och under/medleverantörer, ansvarar för resursplanering av projektresurser, utvecklar kundrelationer samt driver merförsäljning i kundprojektet. Du slutför och överlämnar kundprojekt till Drift & Support. Utveckling av metodik, verktyg och processer för projektgenomförande ingår också i dina uppgifter. Tjänsten är placerad i Göteborg, där vi sitter i mysiga egna lokaler på Drottninggatan.

 

Det här behöver du för att kunna påbörja resan

Vi söker dig som har drivkraft, helhetsyn, struktur och leveransförmåga. Du kan realisera affärsbehov och leverera kundprojekt inom uppsatt tidplan och budget till nöjda kunder. Du har minst 3-5 års erfarenhet av att driva projekt inom IT-branschen med goda resultat och är van att ta ett stort ansvar i kundrelationen. Du har tillämpat olika projektmetoder och har goda kunskaper inom informationssystem. Du har förmodligen högskoleexamen inom IT och/eller projektledning eller motsvarande. 

Då en viktig del av rollen som Team Captain är ledarskap, så ser vi att du har goda ledaregenskaper. Här anser vi att du är en närvarande, kommunikativ och engagerad ledare. Det är viktigt att du har förmågan att hantera och fånga upp personal för att få med sig alla på den tillväxtresa som Entiros befinner sig i. Din engelska är god i både tal och skrift då vi både har engelsktalande kunder och personal. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt intresse och förmåga att utvecklas.

Det här är Entiros Integrations

Vi på Entiros är våghalsiga utforskare, målet är skyhögt: det bästa Integrationsföretaget i universum! Detta säger vi med båda fötterna stadigt på jorden för att samtidigt lojalt och troget följa våra partners fortsatta resa - långsiktighet i alla relationer. 

Hos oss blir du medlem i ett leveransteam som jobbar nära tillsammans. Vi sitter inte ute hos våra kunder, även om vi gillar att besöka dem! Vi tycker om att sitta tillsammans med våra kollegor och kunna utbyta erfarenheter och diskutera lösningar och problem dagligen. Vi vill att man ska känna sig som en del av ett lag!

Vi har justa villkor och bra löner och vi vill att man kompetensutvecklas kontinuerligt för att kunna ligga i framkant.

Varje medarbetare måste också kunna designa sin egen arbetsdag, så långt det är möjligt. Man vet ju hur det är; hämtning och lämning på förskola, utvecklingssamtal på skolan, läkarbesök, VAB, hantverkare hemma… Allt det där som är livet måste också fungera för att man ska må bra på jobbet.

Låter det som något för dig? Häng med oss på vår resa och bli en i teamet. Tillsammans ser vi till att utveckla integrationsbranschen. Enlist now!

 

Fyll i formuläret för att ansöka, har du frågor är du välkommen att kontakta Anneli Magg, HR Manager,  anneli.magg@entiros.se.